Etapp 3 – Moderna hus med smarta lägenheter

Här kan du boka din drömlägenhet! Har du frågor så kontakta Caroline Svanberg på Svensk Fastighetsförmedling på 0708-22 49 03.

Broschyr & bofakta

Hämta broschyren
Hämta bofakta

 

För prisinformation kontakta Caroline Svanberg på Svensk Fastighetsförmedling på 0708-22 49 03. Mailadress: caroline.svanberg@svenskfast.se

 

En röd tråd i arkitekturen

I den tredje och sista etappen av Nya Vallhamra torg bygger vi sammanlagt 56 moderna lägenheter fördelade på tre punkthus. Eftersom vi nu lägger den sista pusselbiten på ett torg som ska stå här i många år framöver är det viktigt att arkitekturen följer samma tanke som funnits genom hela projektet. Ljusa putsade fasader med inslag av vacker träpanel som för tankarna till kringliggande naturområden. Helt enkelt moderna och tidlösa byggnader som man kan trivas lika bra inuti som utanför.

Välj storlek efter behov

Är det dags för den första egna lägenheten? Har ni tankar på att flytta ihop? Eller börjar villan bli för stor nu när barnen flyttat ut? Med storlekarna två, tre respektive fyra rum och kök finns det en bostad som passar de flesta faserna i livet. I våra större lägenheter kommer det att finnas skjutdörrsgarderober som kan uppskattas oavsett ålder.

Öppen planlösning skapar trivsamma ytor

Arkitektens tanke har varit att skapa stora, ljusa och funktionella lägenheter som ska vara lätta att trivas i. Oavsett om du väljer en 2:a, 3:a eller 4:a är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det gör att lägenheternas kvadratmeter utnyttjas fullt ut, det kommer in gott om naturligt ljus och samtidigt skapas en social miljö. Även om en person tittar på tv samtidigt som någon annan lagar mat så får man känslan av att vara i samma rum.

Genomgående hög standard

Redan utanför husen finns gott om bekvämligheter såsom bänkar, cykelställ (både inne och ute) och en avskild miljöstation i anslutning till Ica- butiken. Direkt på entréplan finns personliga förrådsutrymmen och hiss som når samtliga våningsplan. Givetvis är fastigheterna och området runt omkring anpassat för människor med funktionsnedsättning. Inne i lägenheterna är golven genomgående av ekparkett och badrummen pryds av kakel och klinkers. Tvättmaskin och tork­tumlare finns på plats när du flyttar in. Kvalitetskök är standard med dämpade lådor, mikrovågsugn och diskmaskin. Dessutom är Telia Triple play med bredband, telefoni och TV installerat på förhand.

Alla får balkong i soligt läge

För att kunna njuta av Sävedalens friska luft även när du är hemma har vi sett till så att alla lägenheter får rymliga balkonger i sydligt eller västligt läge. På bottenplan blir det privata uteplatser och fyrorna högst upp i respektive hus får takterrasser med en härlig utsikt.

Sätt din personliga prägel redan från början

En av de stora fördelarna med en nybyggd lägenhet är att du kan vara med och påverka hur detaljerna ska utformas, innan den ens är byggd.
Vi stämmer regelbundet av med dig under byggandets gång och du får möjlighet att välja exempelvis köksluckor, kakel och bänkskivor från vår tillvalskatalog. Med vitmålade väggar och tak som standard får du också ett bra utgångsläge att låta personliga prylar och färg­detaljer förmedla att det är just du som bor här.

Energisnålt, ekonomiskt och miljövänligt

Samtliga fastigheter på Nya Vallhamra torg är certierade som Miljöbyggnad Silver. Det innebär att energiförbrukningen i huset är 25 % lägre än gällande lagstiftning. Byggmaterialen som använts har haft minsta möjliga miljöpåverkan och uppfyller samtidigt de extra höga kraven på god isolering mot kyla, fukt och ljud. Sammantaget får du en bostad som är skonsam för både hälsan, plånboken och miljön.

Varför är det så bra att köpa nybyggt?

Allting blir lite enklare med en nybyggd lägenhet. Förutom hetsiga budgivningar slipper du även tänka på fula märken i väggarna eller badrum som krånglar. Allt är nytt och du kan fokusera på att flytta in och börja leva. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper gräsklippning, snöskottning och liknande sysslor som villaägarna runtomkring får lägga tid på.